1430-70

1430-71

“مرکزبرابری پارس” – نهادی برای حمایت قانونی از حقوق شهروندان ایرانی –  آمریکایی، بویژه مهاجران و پناهجویانتازه وارد  و مکانی برای گردهم آیی های مفید و سازنده اعضای این جامعه که در دوشعبه سن حوزه و لس آنجلس به همت بیتادریاباری، سرمایه دار نیکوکار ایرانی ساکن شمال کالیفرنیا پایه گذاری شده،اخیرا نخستین کمک های مالی اهدایی دولت فدرال آمریکا را  به مبلغ 150 هزار دلار در سال ، از طریق دفتر استقرارمجدد پناهندگان و پروژه کمکرسانی به نیازهای ویژه جامعه ایرانی دریافت کرد.
این در حالی است که کمک های مالی به  شعبه موفق “مرکز برابری پارس” در سن حوزه، که از 4 سال پیش دراین  منطقه به انجام خدمات و رفع نیازمندی های جامعه ایرانی اشتغال دارد نیز برای یک سال آینده تمدید شد. درشعبه سن حوزه هم چون لس آنجلس، برگزاری کارگاههای آموزشی مختلف، بخش عمده ای از فعالیت های مرکز برابری پارس را تشکیل می دهد. از جمله  روز 8 نوامبر، سمیناری برای آشنایی با قوانین مهاجرت همراه با بخش پرسش و پاسخ برگزار می شود که در آن دو وکیل مجرب و متخصص در امور مهاجرت، سارا ایزدپناه و مونیکا گنجو به سئوالات شرکت کنندگان درباره پناهجویی، تقاضای ویزای بستگان، ویزای کار، سرمایه گذاری و راه های قانونی کسب اقامت دائمی و ترک ملیت و پروسه شهروندی و تابعیت پاسخ خواهند داد.
کارکنان مرکز لس آنجلس که درمکانی وسیع، مجهز و درمحلی در دسترس در ناحیه شرمن اوکس ” سن فرناندوولی” قرار گرفته، ضمن آنکه در اولین هفته ماه اکتبر در مراسم جمع آوری اعانه برای انستیتوی ایرانی – آمریکایی سرطان شرکت کردند، به انجام کمک هایی مستمر درزمینه کاریابی برای اعضای جامعه ایرانی این نواحی اشتغال داشته اند.
کارمندان این شعبه، با تهیه وسایل مورد نیاز افراد جویای کار وکسانی که  با امکانات محدود مالی روبرو هستند، به آنها توانبخشی کرده اند تا بتوانند آسان تر به مشاغل مورد نظرخود دست پیدا کنند.
این شعبه اخیرا با پیوستن به اتاق بازرگانی شهر بورلی هیلز که بیش از 40 درصد اعضای آن را بیزنس های ایرانی – آمریکایی تشکیل می دهند، بخش کاریابی خود را  گسترش داده و به این صورت شرایط بهتری برای افراد جویای کار بوجود آورده است.
 از روز 27 اکتبرامسال، شعبه لس آنجلس مرکز پارس، کلاس های یوگا، نرمش و توانایی تازه ای را در روزهای دوشنبه از ساعت 5 تا 7 بعد از ظهر بطور رایگان دراختیار عموم گذاشته است. این کلاس ها در محل مرکز در خیابان ون نایز در شرمن اوکز برگزار می شود.
پیمان ملاز، مدیر اجرایی شعبه لس آنجلس “پارس” می گوید: ” مراجعین به این مرکز با پر کردن یک فرم ساده و اطلاعاتی که کاملا و درهمه موارد محرمانه نگهداشته خواهد شد نیازهای خود را در رابطه با مسائل حقوقی، قانونی، مهاجرت، کاریابی و آموزش زبان و استفاده از سمینارهای مختلف با فرد متخصصی که مسئوول پرونده آن ها خواهد بود درمیان می گذارند. کلاس های زبان انگلیسی، کامپیوتر و اینترنت، نرمش و یوگای این مرکز هم مثل خدمات حقوقی ما دردسترس همگان، آزاد و رایگان است. “
آقای ملاز می گوید: “ما خیلی زود متوجه شدیم که مهاجران تازه نیاز مبرمی به اینگونه کلاس ها دارند و بویژه کامپیوترچیزی است که دراین مملکت دیگر جنبه تجملی ندارد و یک وسیله ضروری و لازمه زندگی روزمره است. البته کلاس های دیگرهم در حال تشکیل است که بزودی در اختیارمراجعه کنندگان وعلاقمندان قرار خواهد گرفت. “
آقای ملاز می گوید مهاجرت درد مشترکی است که همه ما بصورتی آن را تجربه کرده ایم: ” اصولا کسانی که وارد خاک آمریکا می شوند درواقع وارد دنیای جدیدی  شده اند و همه ما می دانیم  که چقدر شرایط در آمریکا متفاوت است. ” پارس” درواقع سازمانی است که می تواند  شرایط  این دوره موقت تا مرحله آشنایی با محیط تازه را برای مهاجران وکسانی که از یک جامعه دیگر وارد این جامعه جدید می شوند، آسان ترساخته و همزمان این افراد را بدرستی راهنمایی کند. چرا که این مهاجران وارد دنیایی می شوند که امکانات و گزینه های زیادی در آن وجود دارد و آدم ها معمولا تا یک دوره ای گیج هستند. پارس کمک می کند که تصمیماتی که در این دوره گرفته می شود، تصمیمات درستی باشد و یا حداقل این افراد بتوانند از مشاوراتی درست برخوردار بشوند.”
درمورد کمک به ایرانیان جویای کار هم این مرکز درمواردی چون کاریابی و درست کردن رزومه  با استانداردهای روز به افراد کمک می کند: ” برای استفاده از این خدمات و تسهیلات دیگر مرکز پارس هیچ شرایط سنی وجود ندارد. تعداد کارگاه های آموزشی هم که فعلا ماهی یک بار برگزار می شود بزودی به ماهی دوبار خواهد رسید که دردو روزآخرهفته برگزار می شودو مسائلی را مورد حل و فصل قرار می دهد که اغلب مردم در آن زمینه ها دچار مشکلاتی هستند. مثل مالیات. یعنی یادگیری اصول مالیاتی در آمریکا. شرایط مالیاتی برای مهاجران تازه، سمینارهایی درباره فشارهای روانی، استرس و افسردگی و هم چنین مسائلی در رابطه با بیمه و موارد دیگر که همگی از قبل برنامه ریزی شده است.”

1430-72

آقای ملاز درباره کمک های مالی اخیر دولت فدرال آمریکا هم می گوید: “این بخش ازکمک های مالی که دولت آمریکا آن را تقبل کرده، برای مهاجرین و پناهندگان در آستانه تابعیت و کسانی درنظر گرفته شده که بین 8 ماه تا 5 سال در آمریکا بوده اند. اما همه خدمات دیگر مرکز برای استفاده عموم ایرانیان درنظرگرفته شده و برای همگان آزاد و رایگان است.”
درتازه ترین کارگاه آموزشی مرکز برابری پارس شعبه لس آنجلس،  که در روز9 نوامبر  –با حضور خانم سحابی، مشاور مالی، برگزار خواهد شد، اطلاعات جامع و مفیدی دررابطه با اداره کارت های اعتباری و بدهیهای شخصی، نقدینگی و چگونگی ایجاد ثروت ونگهداری از آن دراختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت. آقای مهدی جمشیدی مشاورمالیاتی هم جلسه آموزشی برای آشنایی با قوانین مالیاتی ایالات متحده برای پناهندگان و مهاجرین تازه وارد در روز 22 نوامبربرگزار خواهد کرد. ورود به هردو سمینار برای علاقمندان آزاد و رایگان خواهد بود.
خانم بیتا دریاباری، بنیانگذار و مدیرعامل مرکز برابری پارس اخیرا نامه ای از یکی از اعضای جامعه ایرانی دریافت کرد که می تواند گواهی ارزنده ای برای اثبات کارآیی های چند جانبه این مرکز درشمال کالیفرنیا باشد.
چندی پیش آپارتمان مسکونی یک خانم ایرانی که بتازگی به همراه خانواده اش به آمریکا مهاجرت کرده است دچارآتش سوزی شد.  شرکت بیمه صاحب ساختمان با پافشاری خواستار پرداخت هزینه گزاف خسارات وارده به ساختمان شد اما این خانواده که بیمه آتش سوزی نداشتند و قادر به پرداخت نبودند ناگزیر به مرکز برابری پارس مراجعه کردند و تیم قانونی مرکزتوانست درمدت کوتاهی آن ها را از مصائب شرکت در یک مرافعه دادگاهی پیچیده رها سازد. این خانم درنامه خود ضمن سپاس از زحمات ” پارس” در کمک رسانی به هموطنان نیازمند درسخت ترین شرایط نوشت: “ما 5 ماه تمام بدون جا و مکان بودیم واز لحاظ مالی در شرایط وخیمی بسر می بردیم. همگی دچارافسردگی شده و به شدت نا امید بودیم. درحالی که فشارها برای پرداخت هزینه صدماتی که به آپارتمان وارد شده بود هر روز بیشتر می شد. خوشبختانه ما توانستیم با وکلای مرکز”پارس” تماس بگیریم و با کمک آن ها و حمایت مرکز، توانستیم این مشکل را از طریق ساعت ها مذاکره با شرکت بیمه حل کنیم. “
متقاضیان می توانند برای مشاوره و دریافت کمک های قانونی و شرکت در سمینارهای رایگان مرکز برابری پارس در لس آنجلس به  4954 بلوار ون نایز – شرمن اوکس سوئیت 201 (ورودی ساختمان درپارکینگ پشت ساختمان است) و در سن حوزه به  1922 آلامیدا-  سوئیت 212 مراجعه نمایید:
شماره مرکز لس آنجلس :

Los Angeles Center: 818 616 3091
Menlo Park Center:  (650) 321-6400
San Jose Center:  (408) 261-6400