1673-2

1673-3

بهروز جلیلی(Olympia Gellini) یکی از فعالان هنری ایرانی، این روزها در تلاش و تکاپوست تا پس از سالها پی گیری مستمر، شاهد در آغوش گرفتن موفقیت های تازه ای در عرصه جهانی هنر باشد.
وی پس از سفر دو روزه ای که به چین داشت و در آن جا به عنوان یکی از مسئولان بخش هنری سازمان صلح جهانی انتخاب شد اکنون در نیویورک به سر می برد و خبرهای تازه ای در اختیار سرویس هنری مجله جوانان قرار داده است. گفتگوی تلفنی جلیلی حاکی از آن است که دو طرح و ایده ابتکاری جلیلی به مرور زمان دراثر پشتکار و صبوری او وارد مراحل تازه‌ای خواهند شد. او در گفتگویش اعلام کرد که هفتم جولای در نیویورک و در مهمانی بزرگی که در قصر خانوادگی راکفلر انجام شده است، ضمن تقدیر از اقدامات او برای راه اندازی فامیلی فیلم و المپیاد هنری جهان آقای هونگ یو( Huang Yue) ، مدیر انستیتو هنر چین که نقاش شناخته شده ای در جهان است به عنوان معاون هیأت اجرایی بخش نقاشی المپیاد هنری انتخاب شد. آقای هونگ یو از نقاشان بسیار شناخته شده چین هستند که شهرت جهانی دارد. جلیلی همچنین در این مکالمه تلفنی اضافه کرد: سخنرانی خانم کیمبرلی راکفلر(Kimberly Rockefeller)، دختر راکفلر بزرگ و همینطور دکتر مایکل جنکینز، رئیس هیأت مدیره روزنامه واشنگتن تایمز، استادان بزرگ هنر نیویورک و دولتمردان و چندین نفر از فعالین هنری نیویورک در کنار سخنرانی دیگر اعضای خانواده راکفلر که تاکید ویژه ای روی حمایت مادی و معنوی از برگزاری اولین دوره المپیاد هنری جهان در نیویورک داشتند مرا بسیار به ادامه این حرکت امید وار کرد. جلیلی در ادامه بیان کرد که خانم راکفلر از طرف خانواده بزرگ و مشهور راکفلر قول هر گونه حمایت مادی و معنوی از برگزاری اولین دوره المپیاد هنری جهان در نیویورک را اعلام کردند. جلیلی در ادامه گفتگویش تاکید کرد که قرار است خانواده راکفلر و به خصوص خانم کیمبرلی راکفلر به زودی از طریق رسانه های مختلف خبر حمایت و پشتیبانی خود را از برگزاری اولین دوره المپیاد هنری جهان در نیویورک اعلام کند. روزنامه نیویورک تایمز به عنوان مهمترین روزنامه آمریکایی و مجله جوانان به عنوان مهمترین نشریه ایرانی زبان در آمریکا انتخاب خانم راکفلر برای مصاحبه اختصاصی در مورد المپیاد هنری جهان خواهد بود.

1673-4

خانم آدری لیدز (Audrey Leeds) مدیر موزه بزرگ نیویورک در مورد المپیاد هنرهای جهان در مراسم میهمانی بسیار ابراز علاقه کرده و اعلام داشت: وقتی به این موضوع فکر میکنم که هنرمندانی از تمام جهان در یک نقطه جمع می شوند و مسابقه‌ای رسمی به صورت زنده بین آنها برقرار میشود که جنبه های آموزشی هم دارد، هیجان زده می شوم. تجسم کنیم که نقاشان مشغول خلق اثر هستند و در کنار آن با توضیحاتشان برای نسل جوان تر به صورت آنلاین آموزش می دهند یا مجسمه سازانی را در نظر بگیرید که مجسمه های بی نظیر خود را در طی زمان مشخصی خلق میکنند، بیشتر به یک رویا میماند اما به نظر شدنی است و امیدوارم این اتفاق به زودی شکل بگیرد. بعد از مکالمه تلفنی با بهروز جلیلی، در سکوت به این مسئله می اندیشم که این نوع انرژی ها و تلاش هایی که برای صلح و هنر و پیوند بین مردم در سراسر جهان برگزار می شود می باید از سوی دولتمردان حمایت شود و سران کشورها در این مهم می توانند بسیار تأثیرگذار باشند و از این راه به سادگی می توان بین کشورها دوستی و پیوند و عشق ایجاد کرده. خوشبختانه هنرمندان و سیاست گذاران کشور چین در تداوم این حرکت بزرگ گام های موثری برداشته اند.امیدوارم همه سران و تصمیم گیران سیاسی و فرهنگی و هنری جهان در این مسیر همراه شوند.

1673-5

1673-6