1394-66

1394-67

دکتر پری امینی، هنرمند ونقاش معروف جامعه ایرانی تابلوئی را که از آقای    Chengyu Fu مدیرعامل شرکت Sinopec کشیده بود به ایشان اهدا کرد. در این مراسم دکتر جورج چلینگر استاد یو اس سی و کارشناس بین المللی نفت حضور داشت.

آقای دکتر FU را بشناسیم
آقای FU در سال 1951 در منطقه Heilongjiang در چین بدنیا آمد. تحصیلات اولیه خود را در چین گذراند و بعد از دریافت لیسانس در رشته زمین شناسی از China’s Northeast Petroleum Institute برای ادامه تحصیل راهی امریکا شده وفوق لیسانس خود را در رشته  مهندسی Petroleum از USC دریافت و بعد از آن مدرک مدیریت صنعتی خود را از Cheung Yong Graduate School of Business دریافت نمود.
درحال حاضر آقای FU مدیرعامل شرکت Sinopec است که یکی از بزرگترین شرکت های نفتی در آسیا و همچنین در رده چهارم در Fortune 500 به شمار میرود.
آقای FU از سال 1983 مدیر کل بسیاری از برنامه های تحقیقاتی و مهندسی مربوط به نفت وگاز بین China National Offshore Oil Corporation -CNOOC و شرکتهای مهم خارجی از قبیل Amoco و Chevron و Tex co و غیره بوده و در سال 1994 به معاون مدیر CNOOC برگزیده می شود. سرانجام در 2011 بعد از دو دهه فعالیت در رشته  مهندسی Petroleum وهمچنین مقامهای عالی در بسیاری از شرکتهای نفت و گاز به عنوان مدیرعامل شرکت Sinopec نائل می گردد.
در سال 2005 آقای FU به عنوان CCTV China Economic Annual Figure شناخته شده و در سال 2006 لقب China Business Leaders را از آن خود میکند.
در سال 2008 به عنوان بهترین مدیرعامل درجهان از طرف Harvard Business Review شناخته شده ودر سال 2012 بزرگان ومتخصصین در رشته کاری آقای FU او را به عنوان Petroleum Executive سال مورد تقدیر و بزرگداشت قرارمیدهند.
در سال 2013 دانشگاه Yale لقب Legend In Leadership را به آقای FU تقدیم نموده.
در سال 2011 آقای FU به عنوان یکی از اعضای USC Board of Trustees که یکی از قدیمی ترین و بزرگترین مراکز تحقیقاتی در غرب امریکا می باشد انتخاب می شود.

استاد پری امینی یک چهره افتخارآفرین ایرانی
پری امینی از همان دوران طفولیت عاشق کارهای هنری بود و از همان زمان به نقاشی پرداخت، دختری آرام و خوش سر و زبان، که او را بانوئی در آینده می خواندند. پری امینی در سال 1968 بدریافت دیپلم هنرهای زیبا  و اجازه تدریس در فرهنگ وهنر تهران نائل آمد در سال 1979 برای دیدار دو پسر خود که در دانشگاه تحصیل میکردند به اتفاق دخترش که دکترای فارمسی است به امریکا آمد و درکنار 2 پسر و 3 دختر خودکه همه پزشک و پروفسور و مهندس عالیقدری بودند، در این سرزمین ماند و به نقاشی سیاه قلم، آبرنگ و رنگ وروغن به پایه کمال رسید و در سال 84 در معروف ترین کلاب های هنر، نمایشگاه برگزار کرد و بدنبال آن با چهره نگاری با نقطه، چهره برجسته ترین شخصیت های جهانی را به تابلو کشید از جمله پرنسس دایانا، هیلری کلینتون، که شخصا به او اهدا کرد و سبب شگفتی او شد و سرانجام آخرین چهره نگاری او از آقای «فو» بودکه بدعوت دانشگاه USC و از سوی نابغه ایرانی در عرصه علم  و دانش و امور نفتی ،دکتر چلینگر، تقاضا شد تصویری از دکتر فو بکشد که در جلسه ای پرشور با حضور دکتر چلینگر و مقامات نفتی جهان، به او اهدا شد.

1394-68