1388-2

1388-4

«جزمین» یک خواننده متفاوت است، طرفدارانش او را ستاره بیقرار موزیک پاپ و لیدی گاگای ایرانی می نامند. جزمین می کوشد با شیوه ای خاصی، نه تنها با نسل جوان پیش بره، بلکه راه به سوی میدان تازه بگشاید.
همکاری او با آهنگسازان و ترانه سرایان بنام با سابقه و استعدادهای تازه ، آهنگسازان امریکایی به ماندگاری او کمک می کند و اینک با آلبوم جدید The Game خود را به جامعه امریکایی نیز معرفی کرده است.
با جزمین یک گفتگوی تازه داریم که چون همیشه بیریا وجسور حرف میزند. از آلبوم تازه و فعالیت های جدیدش می پرسیم.
می گوید: آلبوم سوم خود را شامل یازده ترانه با شاعر وآهنگساز بسیار ارزنده مسعود فردمنش همکاری کردم وهنرمندان جوان در داخل ایران با ترانه ها ی مدرن که هر کدام پیام خاص خودرا در متن شعر دارند برای نسل خودم، با اینکه اکثر ترانه ها شاد هستند و پاپ، یکی از آهنگهام به نام  No More War را به انگلیسی خوانده ام که شاید به گوش سیاستمداران دنیا برسد داستان تلخ زندگی کودکی خودم است. ترانه «دنیا» در این آلبوم بسیار مورد توجه قرارگرفته ترانه تازه کم کم با استقبال عالی مواجه شده است.

1388-5

از جزمین پرسیدیم چرا در ایام کریسمس در کنسرتها حضور نداشت؟
او می گوید من عاشق طرفدارانم هستم و به همین امید هستم که از نزدیک و نفس به نفس اونها را در صحنه ببینم وبرایشان بخوانم و به کارم ادامه بدهم ولی بعضی کارشکنی ها از دست من و امثال من خارج است اینروزها برگزارکنندگان کنسرتها همه تحت کنترل مسئولان هنری داخل ایران هستند وهدف آنها حذف خوانندگان زن از موسیقی ایران هست بطور آهسته آهسته و این مسئله را برای اولین بار تلویزیون MeliTv در لوس آنجلس چند هفته پیش مطرح کرد.
من نمی دانم غیرت خواننده های مرد ما در لوس آنجلس که انگشت شمار هم هستند کجا رفته، بطور مثال من در همین لوس آنجلس طرفداران بسیار دارم که می خواهند مرا درکنسرتها باهنرمندان دیگر هم ببینند اما همین برگزارکننده های کنترل شده نمی گذارند و من هم آنقدر سرگرم تهیه ضبط موزیک هایم و ویدیوهایم  هستم که وقت کنسرت گذاشتن برای خودم را ندارم و تازه این کار من نیست.
با موزیک ویدیوی «کم کم» و شیوه لباس پوشیدن ات چه پیامی داری؟
من با ویدیوی «کم کم» با لباس و آرایش کاملا متفاوت و معنا و مفهوم این ترانه، به پیام محکم و موثری در جهت آزادی خواهی زنان دارم که با استقبال نسل خودم روبرو شد. لباس های من در این ویدیو مفهوم سکسی ندارد بلکه این سیلی محکمی است به گوش انان که چه در ایران و چه در دیگر کشورها زنان را یک چهارم مردان به حساب می آورند.

1388-6

• چرا تو را لیدی گاگای ایران می نامند؟
– فکر کنم به دلیل متفاوت بودن صدایم، لباس و میکاپی که دارم ، من خودم طراح لباسهام هستم ولی دیزاینر خصوصی خودم را هم دارم اصلا  از مارک های معروف استفاده نمی کنم و چون فکر میکنم اگر مراقب اندام خودت باشی احتیاج نیست با لباسهای آن چنانی و مارکدار خودت را بپوشانی و به زیبایی ات بیافزایی.
در ضمن من شادی و نوگرائی، رقصیدن، ساز زدن و خواندن را دوست دارم و طرفدار نوآوری هستم و خوشحالم توانستم دراین مدت کوتاه حتی اثر مستقیم وغیر مستقیم روی بعضی خوانندگان زن هم داشته باشم وامروز به وضوح می بینم ترانه های مرا کپی و دنبال می کنند وهم میکاپ و لباس پوشیدن مرا، که البته از این بابت خوشحالم برای یک قدم به جلو درخارج از کشور مدتها بود قبل از من نوآوری از بین رفته بود.
•می توانی بگویی نوآوری در موزیک و استایل زنان در هنر موزیک ایران چه کسی آورد؟
– بله حتما خانم گوگوش در زمان خودش بزرگترین قدم را برداشت و اون موقع هم خوانندگان زن او را کپی می کردند.
• مرد مورد علاقه تو چه مشخصاتی باید داشته باشد؟
– جزمین می خندد و می گوید مثل پدرم وکمی جدی میشود میگوید مشخصا مردهایی که اشک زن شان را کسی ندیده و نبیند
•چه کسی را خیلی دوست داری؟
– الان یکی از اطرافیانم را که مثل خانواده ام به من نزدیک است.
• آیا عاشقی شدی؟
– آره زمان بچگی، الان هم دوست دارم عاشق بشوم ولی یک عشق واقعی، در ترانه هام حتما حس می کنید من دختر بسیار حساس و احساساتی هستم ولی عشق واقعی باید پیش بیاید نمی توانی دنبالش بگردی یا بخری!
• هدف هایت در سال 2014 چیست؟
– تصمیم دارم تور کنسرتها را در امریکا آغاز کنم و اولین کنسرت را فکر کنم در لوس آنجلس «والنتاین» برگزار خواهم کرد.
وهمینطور مرتب با معلم رقص و آواز و رقصنده هایم در پی تحولات بیشتر و جدیدتر همراه با گروه ارکستر خودم هستم.

1388-7